Schoonmaak

Dagelijkse-, periodieke- en oplevering-schoonmaak

Dagelijkse schoonmaak
rcr-schoonmaak_370aOp vaste tijden, in iedere frequentie, dagelijks, wekelijks of zo nodig twee of drie keer per dag. In overleg met de klant spreken we voor iedere ruimte af welke schoonmaak werkzaamheden gedaan dienen te worden en in welke frequentie. Daarna zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Zo blijft iedere ruimte schoon, representatief en prettig om te gebruiken.

Periodieke schoonmaak
Onder periodieke schoonmaak verstaan wij: Alle schoonmaak werkzaamheden die niet dagelijks herhaald hoeven te worden. Een goede planning is hiervoor van belang. Samen met u als klant zullen we de taken en de frequentie hiervan doorspreken. Aan de hand hiervan kunnen wij een passende offerte aanbieden geheel gericht op uw wensen en de werkzaamheden.

Oplevering schoonmaak
RCR diensten is geen vreemde in oplevering schoonmaak. Al vele jaren verrichten wij dit werk met volle tevredenheid voor onze klanten.
Na een verbouwing of renovatie, maar ook bij de oplevering van nieuwbouwprojecten, is altijd bouwvuil aanwezig.

Hierbij valt te denken aan o.a.
• Grof bouwvuil
• Bouwstof
• Cementsluier
• Verfresten
• Kitresten

Wij ontzorgen u volledig. Bij een oplevering schoonmaak zorgen wij voor een schone start bij het inrichten van uw nieuwe pand of woning. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glasbewassing

rcr-glasbewassing

Het wassen via de traditionele methode wordt uitgevoerd met de ladder. Door de invoering van ARBO regels is de hoogte waarop gewerkt mag worden door gebruik van ladders drastisch beperkt. Indien de hoogte van de ladder niet toereikend is kiest de glazenwasser voor telescoopbewassing om toch de hoger gelegen ramen en lastig te bereiken plaatsen schoon te kunnen maken. Uiteraard vereist elk project een andere aanpak, tevens maken wij dan ook waar nodig gebruik van onze mobiele hoogwerker.

RCR Diensten maakt gebruik van de techniek Osmose glasbewassing. Dit is puur osmosewater voor een streeploos oppervlak. Osmose is een proces waarbij een vloeistof,

waarin stoffen zijn opgelost, door een zogenaamd half doorlatend membraam stroomt, dat wel de vloeistof doorlaat maar niet de opgeloste stoffen. Hierdoor krijg je een zuivere vloeistof. Bij de verdamping van gewoon leidingwater blijven de opgeloste zouten achter waardoor je strepen krijgt. Omdat deze in osmosewater niet meer aanwezig zijn krijg je een streeploos resultaat. Osmosewater heeft een bijzonder reinigend vermogen waardoor gebruik van chemie (dus niet milieubelastend) niet nodig is. Dit maakt telescoop glasbewassing geschikt voor het gebruik op alle oppervlakten.

Meer weten over deze techniek en wat RCR Diensten voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Vloeronderhoud

rcr-vloerenonderhoud_IILinoleum onderhoud kan bestaan uit het strippen en verwijderen van de oude waslaag, of het reinigen van de linoleum vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Nadat de vloer gereinigd is, wordt er een was en polymeer laag aangebracht.

Natuursteen onderhoud kan bestaan uit diverse handelingen: er kan een dun laagje afgeslepen worden zodat er een nieuwe krasvrije toplaag ontstaat. Krasjes en kleine beschadigingen in de natuursteen vloer verdwijnen na deze behandeling. Ook kan er gekozen worden voor het kristalliseren van de natuursteen: kristalliseren kan bij marmer, travertin en hardsteen natuursteenvloeren. De aanwezige kalkdeeltjes worden dan omgezet in kwartsdeeltjes en hierdoor ontstaat er een dichte en glans toplaag. Ook kan een natuursteen vloer met een impregneer worden behandeld.

Andere vormen van vloeronderhoud zijn:
– het reinigen van tapijt, laminaat & grindvloeren
– schuren van parket en vloerdelen
– het schuren en lakken van houten vloeren en planken.

Wilt u meer informatie over vloeronderhoud door RCR Diensten? U kunt hier contact met ons opnemen.

Gevelreiniging

rcr-gevelreiniging

RCR Diensten biedt zijn klanten verschillende mogelijkheden aan als het gaat op gevelreiniging. Of het nu gaat om organisch vuil, of verf / graffiti vlekken. Wij hebben de mogelijkheden in huis om uw gevel weer helemaal schoon te krijgen.

Bouwtechnisch moet een pand in orde zijn. Echter, het oog wil ook wat. Een sterk vervuilde gevel doet behoorlijk afbreuk aan woongenot of representativiteit van een gebouw. Door het reinigen en beschermen van de gevels wordt enerzijds in de esthetische behoefte voorzien, anderzijds komt reinigen en beschermen het bouwtechnische deel ten goede.

Immers, door de bescherming hebben weer en wind minder invloed op uw gevel en wordt vocht niet meer opgenomen. Wij kunnen dit reinigen en beschermen uitstekend voor u verzorgen. Dit door middel van stoom cleanen, chemisch reinigen of stralen. Uiteraard gebruiken we de methode die het best bij het soort gevel past. Of het nu een gevelsteen of een gevelbeplating betreft, wij hebben de kennis en techniek in huis om aan uw wensen te voldoen.

Na het reinigen is het altijd raadzaam uw gevel te beschermen, om snelle hervervuiling te voorkomen. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.